Wat denken jullie: Deal?

Ik heb een heilige schrik opgelopen van gutsen, weten jullie nog?

Nu heb ik besloten, ze gaan de deur uit!  Wie ze wil krijgt ze…

 

 

Wat moet je doen?

Laat een reactie hier onder met jullie ultime stempel en laat mij watertanden!

Ik kies de mooiste en in ruil krijg ik een stempel?  Deal?

Op 28 oktober laat ik jullie weten wie de gutsen en stempel “vel” (geen idee hoe het noemt)  in zijn bus krijgt.  Ondertussen is mijn droom stempel toch wel deze

 

*

Advertenties

16 gedachtes over “Wat denken jullie: Deal?

  1. Ik heb ooit ergens een superleuke stempel gezien, maar kan in de verste verte niet meer herinneren waar. Het waren allemaal blaadjes en stengeltjes en aparte bloemetjes. Zo kan je een heel bloemenveld samenstellen. Of nog een leukerd: een randje, zo kan je rondom een etiket een mooi randje stempelen. (ik hoop dat je een beetje in mijn hersenen kan kijken, want het is moeilijk uit te leggen)

  2. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog geen stempels heb gemaakt maar ik zou er dolgraag mee beginnen. Ik vind stempels die iets persoonlijke vertellen over de persoon waaraan je het geeft altijd leuk! Hopelijk maak ik ook kans want ik zou dolgraag ook stempels gaan maken.

  3. Hmm… Die van de bloempjes kende ik, maar weet ook niet meer van waar helaas… Ik zou een setje grafische blokjes, streepjes enz. maken, zodat je je eigen pakpapier, kaarten, briefpapier enz. kan maken! 🙂

  4. Mijn ultieme stempel was die die ik maakte voor de geboorte van mijn dochter 13 (!) jaar geleden, met een Nijntje op (hoe verrassend!). De zin in stempels maken is er hier wel, maar ik moet steeds gutsen lenen en dan wordt het stempels maken alsmaar uitgesteld… Met een eigen guts is DAT natuurlijk van de baan!

    • OMG! Saar ik weet dat je tot wonderbaarlijke dingen in staat bent, maar als dit je lukt slaat het wel alles… Hoewel, waarom zou ik twijfelen. Je hebt tot nu toe niets dan originele prachtzaken gemaakt, dus waarom zou dit ook niet lukken. Go Saar!

  5. Pingback: De keuze is gemaakt… « deZusjes

Laat hier een berichtje achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s