Lollipop girl.

13

 

 

Toen Ann vroeg of ik het zag zitten om mee te doen aan de ishi blogtour twijfelde ik geen moment.  Het was de figuurlijke stamp onder mijn ***, die ik nodig had om nog eens in gang te schieten.   En het model van de ishi is perfect voor Kleine zus.  Het staat haar,  zo een eenvoudige a lijn model.

Eenvoudig mag je het niet noemen, de ishi.  Het is een perfect patroon.  Veel opties op mouwen, zakken en kleuren combi’s waardoor elke ishi er weer heel anders uitziet.

Voor de versie voor Kleine zus ging ik voor een eenvoudige versie met rechte zakken en korte mouwen.  De kleuren combinatie moest hier de blikvanger worden.

Ik stop met schrijven en overlaad jullie met foto’s…

 

 

6

 

 

10

 

 

2

 

 

14

 

 

15

 

 

5

 

 

En de stofjes, zucht! Perfect.   Petite couture wist mij te verleiden met de mooiste snoep kleurtjes.  Mijn snoepje tussen de snoepjes…

 

9

30 gedachtes over “Lollipop girl.

  1. Dat je er niet veel geraakt, achter je naaimachine, dat komt wel weer terug… maar oh oh oh, als je er wel geraakt: toppertje! Zo in ♥ met de kleurencombinatie, doet het patroontje echt alle eer aan.

  2. Pingback: Ishi Blog Tour Day 12 | StraightGrain

  3. Ooooooooo!! Dit is echt de allermooiste Ishi dat ik al zag tot hiertoe. Zo in ♥ met de kleurencombi. En wat een leuke foto’s! Ik hoop dat je snel terug wat meer tijd kunt vinden, want ik wil meer van dit.

Laat hier een berichtje achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s